Rentokil technician drilling holes for termiticide

Hubungi kami di 1300 881 911  or Hubungi Kami untuk sebut harga

Pencegahan Anai-Anai

Masalah anai-anai sering berlaku dan tidak dikesan sehingga ia terlalu terlambat. Untuk memastikan harta benda anda tidak akan dirosakkan oleh anai-anai, servis pencegahan anai-anai dapat melindungi rumah anda sebelum mereka menyerang bangunan anda.

Rawatan sempadan cecair kimia adalah salah satu kaedah yang amat berkesan untuk mencegah anai anai. Demi melindungi harta tanah anda, rawatan Rentokil dapat mengawal masalah anai-anai dan ini merupakan cara menghalau anai anai yang berkesan. Dengan juruteknik yang berpengalaman serta jaminan lanjutan daripada Rentokil, anda boleh menginap di rumah tanpa risau.

Perlindungan Rumah Dan Keluarga Anda Bermula Di Sini

Fungsi Rawatan Sempadan Cecair Kimia Rentokil (RLTT)

Rawatan sempadan cecair kimia membentuk zon rawatan di sekeliling perimeter premis anda melalui penggerudian lubang dan suntikan cecair kimia anai-anai ke dalam tanah. Ini akan mewujudkan sempadan antara struktur tanah dan bangunan. Apabila anai-anai bawah tanah melalui zon terawat untuk mencari makanan, sisa-sisa cecair kimia tersebut akan meliputi seluruh badan mereka. Anai-anai yang terdedah kepada racun akan menyebarkan bahan aktif kepada seluruh koloni dengan sentuhan fizikal.

Kenapa Rentokil

Rawatan Sempadan Cecair Kimia Rentokil merupakan penyelesaian yang selamat dan efektif untuk melindungi rumah dan keluarga anda daripada kemusnahan anai-anai. Selain itu, juruteknik kami yang terlatih dan berperalatan lengkap dapat memberi perkhidmatan yang terbaik. Demi memastikan pelanggan akan mendapat ketenangan serta senang hati di rumah, kami memberi jaminan mengikuti servis pakej yang dipilih. Sekiranya, infestasi anai-anai menimbul lagi dalam tempoh waranti servis pakej tersebut, kami akan menjalankan rawatan semula.

Faedah

  • Efektif - Zon terawat dibuktikan berkesan untuk membasmi dan mengurus infestasi anai-anai dengan rawatan racun anai anai yang berkesan

  • Perlindungan Jangka Panjang - Servis pakej kami memberi struktur perlindungan hingga 8 tahun berdasarkan pakej yang ditandatangani

  • Pengendalian Koloni Anai-Anai Professional - Kesemua juruteknik kami telah menjalani latihan intensif dan mempunyai kecekapan pengurusan koloni anai-anai.

  • Pembayaran ansuran - Pilihan pembayaran fleksibel dengan pelan ansuran faedah 0%.

  • Servis meliputi seluruh Malaysia - Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang, Butterworth, Ipoh, Kedah, Melaka, Johor Bahru, Kuantan, Terengganu, Kota Bharu, Sabah dan Sarawak.

Jumpa anai-anai di rumah? Jangan tunggu sehingga masalah anai anai menjadi serius. Hubungi kami hari ini di 1300 881 911 untuk menghapuskan infestasi anai-anai


Langkah Seterusnya

Adakah Servis Rentokil Meliputi Kawasan Anda?

Locations


Find your local agency

Peninsular South & East Coast

East Malaysia

Peninsular Central & North

Contact


Call your local branch

Residential: 1300 881 911
Commercial: 1300 882 911

or fill out your details and we will call you back

myRentokil