Hubungi kami di 1300 881 911  or Hubungi Kami untuk sebut harga

Pemeriksaan Anai-anai

Keperluan pemeriksaan anai-anai secara berkala amatlah diperlukan bagi menilai keadaan harta benda yang lebih lebih terdedah kepada serangga perosak kayu kerana kebanyakkan rumah dan bangunan di Malaysia sentiasa berisiko daripada serangan anai-anai.

Dicadangkan untuk mempunyai pemeriksaan yang cekap bagi mengenalpasti sebarang potensi masalah anai-anai yang mungkin berlaku, supaya anda mempunyai fikiran yang tenang. Selepas pemeriksaan anai-anai selesai dijalankan, kami akan memberikan penyelesaian yang  berkesan untuk anda dan rawatan yang ada jika terdapat aktiviti anai-anai aktif. Jika tiada tanda anai-anai aktif, pakai anai-anai kami akan memberikan nasihat kepada anda mengenai pelan pemantauan anai-anai yang proaktif, terutama jika anda berada dikawasan berisiko tinggi.

Pemeriksaan Intensif Anai-anai Rentokil (RITI) secara berkala merupakan perlindungan terbaik terhadap anai-anai dengan memberikan pengesanan awal aktiviti anai-anai, menyelamatkan anda daripada kerosakan yang serius dan kos yang tinggi bagi membaiki harta benda anda.

Faedah Pemeriksaan Anai-anai Rentokil

  • Dijalankan oleh Pasukan Khas Kawalan Anai-anai - Pemeriksaan Anai-anai Intensif Rentokil dijalankan oleh pakar anai-anai yang berpengalaman dan mempunyai pengetahuan ilmu mendalam mengenai anai-anai  dan merupakan kepakaran tempatan. Mereka juga dilengkapi dengan pelbagai latihan yang luas dan membolehkan mereka mengemukakan cadangan kawalan anai-anai yang betul.

  • Penilaian Risiko Tapak - adalah diselesaikan dengan mematuhi keperluan Kawalan Rentokil Perosak untuk memastikan bahawa semua rawatan yang dijalankan di premis anda adalah selamat.

Perlindungan Rumah Dan Keluarga Anda Bermula Di Sini


Next Steps

Termite Control Solutions

Find out more about our termite control solutions to help protect your property from termites

Find out if we offer services in your area

Locations


Find your local agency

Peninsular South & East Coast

East Malaysia

Peninsular Central & North

Contact


Call your local branch

Residential: 1300 881 911
Commercial: 1300 882 911

or fill out your details and we will call you back

myRentokil